Få orden på din kropp og orientering

Når man deltar i orientering er det lett at skader oppstår. Ofte er dette på grunn av overbelastning eller at man tråkker feil. For å unngå dette er det viktig at man øker belastningen gradvis, men dessverre ser man at dette kan være vanskelig for veldig mange. Som sport er orientering noe man ikke skal ta lett på.

Forhindring av skader

Ved å ta vare på kroppen og undersøke at muskler og ledd har det bra regelmessig så kan du forhindre at alvorlige skader skjer. Sporten øker stadig, og viktigheten av å ta vare på kroppen blir viktigere og viktigere. Vi sitter mer stille nå enn vi gjorde før, og det kan også bli en veldig stor overgang fra å sitte stille til å skulle ut å løpe. Om du kjenner ubehag så er dette noe du må sjekke.

Profesjonell behandling

Hvis skaden først har oppstått så er det mange som lurer på hva de skal gjøre videre. Det lureste er å se hva som kan skje, og forebygge dette. Naprapatlandslaget har lang erfaring med å forebygge, rehabilitere og behandle muskler og ledd. Dette er en spesialitet, og det er bare kvalifiserte personer som skal utføre behandlingen. De driver over 170 000 behandlinger i året, og er verdens største naprapatkjede.